Zamieszczone przez dede_adam
[O2] Czy warto kupić ze zdechłym silnikiem?
Zwiń
X
-
[O2] Czy warto kupić ze zdechłym silnikiem?
Witam,
Mam możliwość taniego zakupu Octavki 2 z 2005 roku z padniętym silnikiem. Ogólnie z autem nie ma problemu w sensie serwisowanie i dodatki. Kolorek ładny czarny, prawie sedan , wewnątrz skóra, klima, komputer,elektryka, silnik 2.0 diesel 140 kM. Cena to 22tyś. zł.
Jest tylko jedno ale - silnik wypluł olej do turbiny.
Moje pytanie jest następujące. Czy warto pchać się w to auto i czy jest to opłacalne?
-
-
rafalaudi1, nawet zakładając że będziesz musiał dokupic drugi silnik to cena wydaje sie raczej atrakcyjna
zobacz na alledrogo ile wyniesie silnik i dokonaj kalkulacji- to najczarniejszy scenariuszprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
No właśnie zastanawiam się nad remontem ponieważ mój brat ma sklep z częściami do samochodów. Części nowe ale zawsze to taniej niż u kogoś innego.
Dziś z nim rozmawiałem i mówi że lepiej odrazu brać nowy silnik i turbinę z firmy remontującej silniki czyli wszystko idzie na wymianę no ale trochę to kosztuje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyróznie to bywa
[ Dodano: Pią 05 Mar, 10 21:52 ]
Zamieszczone przez rafalaudi1turbinę z firmy remontującej silnikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodao to mi właśnie chodziprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Bierz.
Zmień dół silnika(jeśli ucierpiał) rozrząd, turbo, olej i masz fajne autowww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
Komentarz